Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Néptánc minden korosztálynak


Néptánc foglalkozások a Művelődési Házban


Az iskolai időszak kezdetével folytatódnak rendszeres csoportfoglalkozásaink a Művelődési Házban! A gyermekeknek szóló néptánc foglalkozásokra két korcsoport szerint várjuk az érdeklődőket:


Óvodások részére kéthetente szerdánként 17:30-tól. Első alkalom szeptember 18. RÉSZLETEK ITT! 


Iskolások részére október 3-tól keződik a Napraforgócska Néptánc csoport foglalkozása. Bukai Ildi néni minden csütörtökön várja majd az érdeklődőket.


Az idősebbek sem maradnak ki a buliból! A felnőtt Strázsák néptánc csoport próbáira akár már 12 éves kortól ellátogathatnak péntek délutánonként! A senior korosztályhoz közeledve pedig a Borzsák Endre Hagyományőrző Egyesület tagjaival táncolhatnak, minden héten kedden, 18 órától.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Harmadik adventi gyertyagyújtás
| Rendezvények

Harmadik adventi gyertyagyújtás

Közreműködik a református egyház kórusa.

Kamarest
| Rendezvények

Kamarest

A Budapesti Fesztiválzenekar jótékonysági kamara estjére várja az érdeklődőket a Monor Hegyessy Lions Club.

képmozaikok

galéria megtekintése
Megemlékezés a trianoni döntés 90. évfordulójáról - 2010.06.03. Az év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2010.06.20.Városi sakkverseny - 2011.04.08.Ünnepi műsor a Magyar Költészet Napja alkalmábólKépzőművészeti napközis tábor - 2013.07.8-12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.