Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Őszig minden Monoron meghirdetett program elmarad!


Augusztus 31-ig minden Monorra meghirdetett program elmarad!


A veszélyhelyzetben fennálló különleges jogrend szerint eljáró Darázsi Kálmán polgármester a monori nyilvános rendezvények augusztus 31-ig történő lemondásáról döntött, melyet Monor Város Önkormányzatának képviselő-testülete is egybehangzóan támogatva vett tudomásul.


A kialakult, és várhatóan tovább nehezedő helyzetre tekintettel, ennek értelmében augusztus 31-ig minden, Vigadó által meghirdetett, nyilvános program, rendezvény, fesztivál elmarad! Az egyénre szabott munkarend szerint továbbra is dolgozó kollégáink megkezdték a szükséges egyeztetéseket, lemondásokat. Hamarosan honlapunkon és facebook oldalunkon található eseményeknél is olvashatják a részleteket. Kérjük ezügyben türelmüket!


Nagyon szomorúak vagyunk a kialakult helyzetben, de az egyre szigorodó szabályok betartása mindannyiuk közös érdeke! Számítunk ebben minden vendégünk fegyelmezettségére és megértésére!


Vigadó Kulturális és Civil Központ
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Strázsahegyi Tekerő
| Rendezvények

Strázsahegyi Tekerő

2020-ban nem kerül megrendezésre!

Véradás
| Rendezvények

Véradás

Április 8-án a Művelődési Házban!

képmozaikok

galéria megtekintése
Borvidékek Hétvégéje2 - 2013.06.8-9.Monor Városi Gyereknap Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Anka Margit kiállítása - 2009.09.Az év leghosszabb napján a legnagyobb koncert!
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.