Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Pénteken mozi a Művelődési Házban


10.00 Apróláb 3D
12.00 Johnny English
14.00 X - A rendszerből törölve
16.00 Libabőr 2.
18.00 Venom 3D
20.00 Ami nem öl meg


A Mozgó Mozi országot járó szolgáltatásának köszönhetően november 9-én pénteken ismét moziteremmé változik a Művelődési Ház nagyterme. Az egész napos vetítésre délelőtt szervezett óvodai és iskolai csoportokat várnak, délután pedig országszerte játszott premierfilmekre várják a nézőket!

 

Műsorra kerül két heti premierfilm is, a magyar filmek legújabbja, az X- a rendszerből törölve és a nagy sikerű Tetovált lány folytatása, Ami nem öl meg címmel. Ujj Mészáros Károly thrillerében Éva (Balsai Móni) történetét ismerhetjük meg; aki egy zseniális rendőr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik, ott is észreveszi a bűnt, ahol minden más zsaru legfeljebb balesetet sejt. Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság között összefüggés lehet. A filmben nagyszerű színészek szerepelnek, köztük Molnár Áron, Kulka János, Básti Juli, Szirtes Ági, Fekete Ernő, Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán, Olasz Renátó és Szabó Győző.

 

A 20 órás kezdésű Ami nem öl meg című filmben a tetovált lányként megismert Lisbeth Salanderrel (Claire Foy) találkozhat a néző, aki semmit változott. A múltja nyomasztja, magányos, embergyűlölő és zseniális hacker. Úgy alakul, hogy ismét találkozik a bukott sztárújságíróval, Mikael Blomkvisttal, és ismét kénytelenek elviselni egymást: egy új ügyön dolgoznak együtt. Lisbeth ezúttal egy autista kisfiún próbál segíteni, és így keveredik bele élete legveszélyesebb ügyébe – amelynek szálai az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséghez, és a svéd arisztokrácia titkolt bűneihez vezetnek. A rendező ezúttal a Vaksötét-tel hatalmas sikert aratott Fede Alvarez.

 Az igazi mozihangulathoz a harapnivalók is hozzátartoznak, a Mozgó Mozi erről is gondoskodik: popcornt, chipset, nachost, vattacukrot és üdítőt is vásárolhatnak a mozijegyek mellé. A 3D-ben vetített 18 órás Venom című filmre 1600 forintért, a 2D-ben vetített filmekre 1300 forintért válthatnak belépőjegyet. További részletek és jegyfoglalási lehetőség a www.mozgomozi.hu oldalon.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron
| Rendezvények

Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron

Mi a cél ma: jó párkapcsolat vagy jópár kapcsolat?

Művészeti napközis tábor
| Rendezvények

Művészeti napközis tábor

Idén sem maradhat el a Művelődési Házban szervezett napközis tábor! Várunk szeretettel 2019. július 8-12. között!

képmozaikok

galéria megtekintése
Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.Monor Városi Gyereknap MÁV Zenekar és Forrás Kórus Karácsonyi koncertje - 2008.12.13.Angyali üdvözlet 2014Adventi programok - 2009.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.