Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tájékoztatás jegyvisszaváltásról


Tisztelt Érdeklődők!
Kedves Vendégeink!

A veszélyhelyzet és a Vigadót is érintő látogatási tilalom
feloldásával lehetőség nyílt a korábban lemondott előadások jegyeinek visszaváltására és az elhalasztott programok pótlására. Az alábbi tavaszi programokat érintette az elmúlt hónapokban fennálló különleges helyzet.


A Vigadó Nonprofit Kft. szervezésében tervezett előadások törlésre kerültek:

2020. március 27. Müller Péter est SZERVEZŐ: Vigadó Nonprofit Kft.

2020. április 5. Alma együttes koncertje SZERVEZŐ: Vigadó Nonprofit Kft.

Az előadásokra megváltott nyomtatott belépőjegyek 2020. június 29-től visszaválthatóak a Vigadó emeleti pénztárában. Kérjük, hogy visszaváltás előtt keressenek bennünket elérhetőségeinken! 2020. április 2. Dumaszínház: Badár Sándor SZERVEZŐ: Dumaszínház - Dumaláda Kft.  

Az április 2-re tervezett Miért pont Alaszka? - Badár Sándor önálló est új időpontja a Vigadó Kulturális és Civil Központban: 2020. szeptember 10. 19.00! Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az időpont nem felel meg és a visszaváltás mellett döntöttek kérjük, hogy:

- online váltott jegyek esetében az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket,

- a monori Vigadóban vásárolt jegyek esetén visszaváltás előtt keressenek bennünket elérhetőségeinken!2020. április 21. Dr. Csernus Imre előadása SZERVEZŐ: Hydelight Event and Communication Kft.

Az április 21-re tervezett Élj szívből - Dr. Csernus Imre előadás új időpontja a Vigadó Kulturális és Civil Központban: 2020. szeptember 22. 19.00! Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az időpont nem felel meg és a visszaváltás mellett döntöttek kérjük, hogy:

- online váltott jegyek esetében az info@hydelight.com e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket,

- a monori Vigadóban vásárolt jegyek esetén visszaváltás előtt keressenek bennünket elérhetőségeinken!
 
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Nemes Zsuzsanna
| Hírek

Nemes Zsuzsanna

Véget ért "Szeretem Monoron..." című irodalmi alkotói pályázatunk, melynek beküldött műveit alkotónként mutatjuk meg az érdeklődőknek!

képmozaikok

galéria megtekintése
Művészeti napközis táborAz év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2012.06.24.Muzsikás Együttes rendhagyó énekóra - 2010.05.03.Művészeti napközis tábor - 2009.07.Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.