Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Támogatjuk a végzősöket!


A monori Vigadó Kulturális és Civil Központ is csatlakozott az országos "Támogass végzős osztályt" kezdeményezéshez, mellyel az idei, szokatlan helyzetben iskoláiktól búcsúzó, végző osztályoknak segítünk. Nekik nem lesz ballagásuk, bankettjük, cserébe - kissé kárpótolva őket - megmutatjuk az online térben az osztályok tablóit.


Kérjük a monori középiskolák és általános iskolák vezetőit, osztályfőnökeit, ha szeretnétek részt venni a kezdeményezésben, küldjék el részünke elektronikus formában a tablókat. 


A tablókat itt tekintehti meg: TÁMOGATJUK A VÉGZŐSÖKET.
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ügyfélszolgálatok a Vigadóban
| Hírek

Ügyfélszolgálatok a Vigadóban

Kérjük, hogy telefonon, vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot!

A Vigadó sem fogad ügyfeleket
| Hírek

A Vigadó sem fogad ügyfeleket

képmozaikok

galéria megtekintése
Chopintől Straussig Pásztor Piroska foltvarró művész kiállítása - 2014.01.Hanula Judit kiállítása - 2012. 12.Ünnepi megemlékezés - 2011.10.23.Adventi gyertyagyújtások - 2013.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.