Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tegyük együtt szebbé a karácsonyt!


Az elmúlt évehkez hasonlóan szeretnénk segíteni, hogy szebbé tehessük a karácsonyt, ezért idén adventkor is jótékonysági cipősdoboz akciót hirdetünk! Kezdeményezésünkkel szeretnénk, ha a rendezvényeket látogató közösség együtt tudná szebbé tenni karácsonyt Monoron.

Változás az idei évben, hogy a csomagokat kiszállító monori egyházak szeretnék egységes csomagolással ellátni és apró ajándékokkal kiegészíteni a cipősdoboznyi ajándékokat. Ezért azt kérjük, Önöket, hogy csomagolás nélkül hozzák be hozzánk a dobozba rejtett meglepetéseket, melyek lehetnek játékok, mesekönyvek, tartós élelmiszerek. A dobozok gyűjtése november közepétől egészen december 16-ig tart a Vigadó első emeletén; ezt követően monori családok részére juttatják majd el a közösség által összegyűjtött doboznyi ajándékokat. 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Művészeti napközis tábor
| Rendezvények

Művészeti napközis tábor

Idén sem maradhat el a Művelődési Házban szervezett napközis tábor! Várunk szeretettel 2019. július 8-12. között!

Micsoda cirkusz
| Rendezvények

Micsoda cirkusz

Városi gyereknap Monoron

képmozaikok

galéria megtekintése
Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.A Vigadó felújítása 2006.04.-2007.05.Ünnepi megemlékezés - 2014.03.15.Városi ünnepség - 2009.10.23.Angyali üdvözlet címmel adventi kiállítás Kruchió László munkáiból - 2012.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.