Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tegyük együtt szebbé a karácsonyt!


Az elmúlt évehkez hasonlóan szeretnénk segíteni, hogy szebbé tehessük a karácsonyt, ezért idén adventkor is jótékonysági cipősdoboz akciót hirdetünk! Kezdeményezésünkkel szeretnénk, ha a rendezvényeket látogató közösség együtt tudná szebbé tenni karácsonyt Monoron.

Változás az idei évben, hogy a csomagokat kiszállító monori egyházak szeretnék egységes csomagolással ellátni és apró ajándékokkal kiegészíteni a cipősdoboznyi ajándékokat. Ezért azt kérjük, Önöket, hogy csomagolás nélkül hozzák be hozzánk a dobozba rejtett meglepetéseket, melyek lehetnek játékok, mesekönyvek, tartós élelmiszerek. A dobozok gyűjtése november közepétől egészen december 16-ig tart a Vigadó első emeletén; ezt követően monori családok részére juttatják majd el a közösség által összegyűjtött doboznyi ajándékokat. 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Zongoraest a Vigadóban
| Hírek

Zongoraest a Vigadóban

Klasszikus zenei koncerttel kezdődik az újév

EZEREGYÉV
| Rendezvények

EZEREGYÉV

A történelem extázisa 21 táncképben

képmozaikok

galéria megtekintése
Dr. Papp Lajos szívsebész professzor előadása - 2008.10.12.Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.Újévi operett - 2011.01.15.Ír táncelőadás és táncház - 2010.03.12.Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2009.06.14.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.