Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Újra cipősdoboz akcióTegyük együtt szebbé a karácsonyt! A Vigadóban várjuk cipősdobozba rejtett ajándékaikat, melyekkel monori gyermekeket ajándékoz meg a Katolikus Karitász helyi szervezete.


Az elmúlt évekhez hasonlóan szeretnénk segíteni, hogy szebbé tehessük a karácsonyt, ezért idén adventkor is jótékonysági cipősdoboz akciót hirdetünk! Kezdeményezésünkkel szeretnénk, ha a rendezvényeket látogató közösség együtt tudná szebbé tenni karácsonyt Monoron.

 
A csomagokat kiszállító Katolikus Karitász szeretné egységes csomagolással ellátni és apró ajándékokkal kiegészíteni a cipősdoboznyi ajándékokat, ezért azt kérjük, Önöket, hogy csomagolás nélkül hozzák be hozzánk a dobozba rejtett meglepetéseket.


A csomagokban főként akár használt, de jó állapotú játékokat, könyveket, esetleg tartós élelmiszereket várunk. A dobozok gyűjtése november közepétől egészen december 15-ig tart; ezt követően monori családok részére juttatják majd el a közösség által összegyűjtött doboznyi ajándékokat. 

Köszönjük, hogy együtt segíthetünk!

 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Gyermek angol tanfolyamok
| Hírek

Gyermek angol tanfolyamok

Hétfőn és szerdán gyermekeknek szóló angol tanfolyamok a Művelődési Házban

Legényeknek, s leányoknak
| Hírek

Legényeknek, s leányoknak

A Monori Strázsák Néptánc Egyesület a Csoóri Sándor program pályázatán nyert támogatást.

képmozaikok

galéria megtekintése
Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2008Magyar Kultúra Napja - 2009.01.22.Játékos tudomány kiállítás - 2008.11.15.Bartos Erika meseíró diavetítése - 2009.03.06.Kézműves Alkotók Klubja kiállítás - 2013.05.25.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.