Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ünnepi díszvilágítás Monoron


Az előző évekhez hasonlóan a Vigadó Kulturális és Civil Központot kérte fel az önkormányzat, hogy koordinálja a város ünnepi fényekkel való feldíszítését. Kollégáink - a Kövál Nonprofit Zrt. munkatársainak segítségével - a november elején bejelentett korlátozások óta azon dolgoztak, hogy az idei évben még szebb lehessen a monori városközpont az adventi várakozás időszakára. Külön öröm számunkra, hogy a Kruchió László által elkészített dekoráció - melynek egyik fő motívumát szintén a Vigadó munkatársai telepítették - sok látogató tetszését elnyerte!

KÉPEK
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Tájékoztatás
| Hírek

Tájékoztatás

A Kormány 3/2021. (I. 8.) rendelete értelmében február 1-ig érvényben maradnak a Vigadó Nonprofit Kft. működését is meghatározó korlátozó intézkedések.

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Pest Megyei Mocsári Károly és barátainak koncertje - 2013.10.19.Helytörténeti előadássorozat - Kiss Attila előadása - 2009.01.27.Magyar Kultúra Napja - 2009.01.22.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.