Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Zongoraest a VigadóbanKét remek zongoraművész estjével veszi kezdetét a 2019-es év a monori Vigadó Kulturális és Civil Központban. Az újév első rendezvénye január 11-én egy klasszikus zenei koncert, melyre két kiváló zongoraművész érkezik az épület patinás Dísztermébe. Mocsári Károly és Kocsis Krisztián közös koncertje igazi kuriózumnak számít, hiszen Mocsári Károly az egyik legjobb magyar Liszt interpretátor. A vele együtt és szólóban is játszó Kocsis Krisztiánt – a kiváló Kocsis Zoltán fiát – a legtehetségesebb hazai fiatal művészként tartják számon.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Ars poetica
| Rendezvények

Ars poetica

Dr. Kemény Dénes előadása

képmozaikok

galéria megtekintése
Húsvéti kézműves és Mese Mátyás királyról - 2009.04.08.Kolompos koncert és kézműves foglalkozás - 2010.03.31.Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Zongorát a városnak - átadás - 2008.11.14.Ünnepi műsor a Magyar Költészet Napja alkalmából
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.