Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Zongoraest a VigadóbanKét remek zongoraművész estjével veszi kezdetét a 2019-es év a monori Vigadó Kulturális és Civil Központban. Az újév első rendezvénye január 11-én egy klasszikus zenei koncert, melyre két kiváló zongoraművész érkezik az épület patinás Dísztermébe. Mocsári Károly és Kocsis Krisztián közös koncertje igazi kuriózumnak számít, hiszen Mocsári Károly az egyik legjobb magyar Liszt interpretátor. A vele együtt és szólóban is játszó Kocsis Krisztiánt – a kiváló Kocsis Zoltán fiát – a legtehetségesebb hazai fiatal művészként tartják számon.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Borvidékek Hétvégéje
| Rendezvények

Borvidékek Hétvégéje

idén újra két napos! 2019. május 31. & június 1.

Egészszégbiztosítási Pénztár ügyfélszolgálat tájékoztató
| Hírek

Egészszégbiztosítási Pénztár ügyfélszolgálat tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatala Egészségügyi Szakigazgatási Szervének Monori Ügyfélszolgálata 2013. október 7-től

képmozaikok

galéria megtekintése
Három a magyar igazság!Helytörténeti előadássorozat - Marunák Ferenc előadása - 2009.02.24.Chopintől Straussig Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Mocsári Károly és barátainak koncertje - 2013.10.19.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.