Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ars poetica


Dr. Kemény Dénes vízilabda mesteredzőt talán a sportot kevésbé követő érdeklődőknek sem kell bemutatni! Korszakos teljesítményt ért el csapatával: 2000 és 2008 között három olimpiai bajnoki címet nyertek! A vele együtt háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Kásás Tamás, Biros Péter, Kiss Gergely, Molnár Tamás, Szécsi Zoltán mellett 21 másik játékost ötkarikás győzelemig vezető edző előadására február 2-án kerül sor.

Ars poetica című estjén megtudhatják, hogyan látja az életet egy sikeres sportvezető, és miképp lehet motiválni a legnagyobb sikereket elérő sportolókat.

Belépőjegyek már kaphatóak irodánkban és online a Tixán:
korlátozott számú early bird jegy: 3.100.-
normál árú jegy: 3.700.-

További információ a 06-29/413-212-es telefonszámon, a www.vigadokft.hu oldalon, és a vigado@vigadokft.hu e-mail címen kérhető.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Adó 1% felajánlása
| Hírek

Adó 1% felajánlása

Kérjük támogassa személyi jövedelem adója 1%-val a Vigadó Kulturális és Civil Központ ingyenesen látogatható programjait!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Adventi programok - 2009.Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2009.06.14.Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Pleszkán Frigyes és barátainak koncertje - 2010.01.17.In memoriam Pleszkán Frigyes
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.