Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Borvidékek Hétvégéje

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Monoron az ezer pince városában! Az ország 22 borvidékének kínálata, ingyenes kulturális programok, BIKINI koncert június 9-én a Borvidékek Hétvégéjén! 3 színpad, 8 zenekar, 35 nyitott pince, 41 borászat és több mint 50 meghirdetett program várja az érdeklődőket! Az estét a Bikini zenekar koncertje zárja!

 

Az esti koncert helyszíne és a Borvidékek Hétvégéje területe autóval nem közelíthető meg!  A rendezvény központi tere, a Szent Orbán-tér megközelíthető gyalogosan, kerékpárral a város felől a Csokonai utca-Strázsahegyi dűlő vagy az Acsádi utca-Mendei út útvonalakon. A Vigadó – Szent Orbán-tér útvonalon 11:00-22:30 között egész napos kisvonat járat közlekedik, melyet egy útra szóló, 400 forintos jeggyel vehetnek igénybe. A gépkocsival érkezőknek ingyenes parkoló áll rendelkezésükre közvetlenül a vendégváró pincéknél végződő Locsodi úton! Részletek ide kattintva olvashatóak!

 

Minden, amit a térség legnagyobb boros programjáról tudni kell, elérhető a rendezvény önálló honlapján a www.borvidekekhetvegeje.hu oldalra kattintva!


 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Újévi koncert
| Rendezvények

Újévi koncert

Mocsári Károly és Kocsis Krisztián koncertje

Pál Feri atya előadása
| Rendezvények

Pál Feri atya előadása

Az ország egyik legnépszerűbb mentálhigiénés előadója ismét a monori Vigadóban tart előadást!

képmozaikok

galéria megtekintése
Szüreti Sokadalom - 2009.10.03.Monor Városi Gyereknap Ifjúsági hangversenysorozat - Magyar Rádió gyermekkórusa - 2008.11.12.Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.Képzőművészeti napközis tábor - 2012.07.9-13.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.