Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Dr. Csáki Tibor plébános előadása

Dr. Csáki Tibort jól ismerhetik Monoron, hiszen 2001 és 2014 között a monori római katolikus templomban szolgált; azóta a Váci Felsővárosi Fehérek templomában teljesít szolgálatot.


December 7-én ismét Monoron köszönthetjük Tibor atyát! Szeretettel várjuk az érdeklődőket 18 órára a Vigadó Dísztermében tartandó ingyenes előadására!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Harmadik adventi gyertyagyújtás
| Rendezvények

Harmadik adventi gyertyagyújtás

Közreműködik a református egyház kórusa.

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
MAGNA CUM LAUDE - 2013.05.24.Ír táncelőadás és táncház - 2010.03.12.Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2008Dr. Papp Lajos szívsebész professzor előadása - 2008.10.12.Megemlékezés a trianoni döntés 90. évfordulójáról - 2010.06.03.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.