Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos előadása

"Ha a lelkedben béke van a testedben sem dúl háború" - testi, lelki, szellemi törvényszerűségek az egészség-betegség vonatkozásában.

A holisztikus szemlélet a tüneten, betegségen túl, rendszerben igyekszik értelmezni az embert; akinek krónikus betegségei a testi, lelki, szellemi egyensúlyának elvesztése következtében alakulnak ki. Mindezek mögött természeti törvényszerűségek állnak, melyek figyelembevétele elengedhetetlen alapja az egyensúly visszaállításának. Eszerint a gyógyulás feltétele, hogy ne legyen visszafordíthatatlan az adott folyamat, a gyógyulás kulcsa pedig a változás. A beteg életét minden téren meghatározó szokásrendszerek, viselkedésminták, szokásformáló gondolatok valamennyi életterületet áthatják, így a gyógyulás érdekében a változtatásokat a vonatkozó törvényszerűségek mentén kell létrehozni.

Egyes nézetek szerint az emberiség által ismert „ép testben ép lélek” szemlélet helyett „ép testet ad ép lélek” a helyes fordítása a jól ismert szövegnek. Hogy mi a különbség a kettő között, és ez mekkora változást eredményezhet, megtudhatja április 5-én a Vigadó Kulturális és Civil Központban tartandó előadáson!

Belépőjegyek egységesen 1.200.- forintért válthatóak. További információ, jegyrendelés:
www.vigadokft.hu, vigado@vigadokft.hu, 06-29/413-212.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Borvidékek Hétvégéje
| Rendezvények

Borvidékek Hétvégéje

idén újra két napos! 2019. május 31. & június 1.

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Pest Megyei Tökfaragás ás Ágacska előadás - 2012.10.26.MAGNA CUM LAUDE - 2013.05.24.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.