Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

FröccsSzombat Monoron

Július közepén újra a városközpontba várjuk a FröccsSzombat látogatóit!

A Kossuth Lajos utca könyvtár előtt lezárt szakaszán 16 órától légvárak és arcfestés várja a a gyermekekkel érkező családokat. A vendégvárás 17 órától kezdődik, ahol a monori termelők vendégszeretete és a helyi ízek, zamatok teszik igazán népszerűvé a programot.

A színpadon 18 órától a Lurkó zenekar szórakoztatja a gyerekeket, este 20 órától pedig a Dirty Slippers zenél a közönségnek.

Különleges, Monoron még soha nem használt eszközzel is találkozhatnak a vendégek ezen a napon: egy 9 négyzetméteres, kültéri, lépésálló LED padlót terítenek majd le a Szent István téren! A talajra fektetett kijelzőn különböző ügyességi játékokat próbálhatnak ki és vidám minták kísérik majd a résztvevők lépteit.

Elmúltál már 6 éves, de nem vagy még 15? Várunk Téged is a FröccsSzombaton ahol összemérheted ügyességed másokkal egy szuper LEDpadlós játékban 17-19 óra között! A cél, hogy 60 másodperc alatt minél több ürgét kapj el! Aki a legtöbbet összegyűjti egy két főre szóló belépőt nyerhet az októberi Halász Judit koncertre.

Ürge vadászatra fel! Találkozzunk a monori FröccsSzombaton!Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Pleszkán Frigyes emlékére
| Rendezvények

Pleszkán Frigyes emlékére

Előadói verseny fiatal jazz-zongoristák számára

Zenei programok az Államalapítás ünnepén
| Hírek

Zenei programok az Államalapítás ünnepén

képmozaikok

galéria megtekintése
Adventi gyertyagyújtások - 2012.12.Időutazás - a MERLOT Társulat bemutatkozó előadása - 2009.03.07.Mocsári Károly és barátainak koncertje - 2013.10.19.A Merlot társulat legújabb bemutatója: Maya - 2013.03.13-14.Magyar Kultúra Napja - 2012.01.21.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.