Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Győrfi Pál előadása

| 19:00
Szeptember 18-án egy országszerte jól ismert előadó érkezik a Vigadó Kulturális és Civil Központba. Győrfi Pál azonban nem a reflektoroktól fényes színpadokról lehet ismerős.


A mentők szóvivője 25 év életmentő tapasztalattal a háta mögött lett a koronavírus elleni kampány során az egészségügy egyik legismertebb hazai képviselője. „Hogyan tovább - a vírus árnyékában" című előadásában sok kérdést érint majd. Mit tanultunk az elmúlt hónapok eseményeiből? Hogyan óvjuk és fejlesszük az egészségünket otthon, iskolában, munkahelyen? Ilyen és ehhez hasonló, érdekes és aktuális témákra számíthatnak az érdeklődők.


Belépőjegyek 1000 forintos egységáron már kaphatóak online a tixa.hu oldalon; és augusztus 3-tól a Vigadó emeleti pénztárában is
!


A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 19:00
Táncoló aprócskák
| Rendezvények

Táncoló aprócskák

Szeptember 30-tól újraindul a népszerű ovis néptánc a Művelődési Házban!

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.Pásztor Piroska kiállítása - 2008.12.Húsvéti kézműves és Mese Mátyás királyról - 2009.04.08.Ír táncelőadás és táncház - 2010.03.12.Öt éves a Vigadó Kulturális és Civil Központ - 2012.09.15.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.