Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Halász Judit koncert


Halász Judit koncert Monoron a Városi Sportcsarnokban 2019. október 12-én!

A színészként és énekesként is elismert Kossuth-díjas művésznőt senkinek sem kell bemutatni! Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben, melyekkel új műfajt teremtett. Több alkalommal járt már Monoron, mindig nagy sikert aratott a teltházas koncerteken!


Belépőjegyek 2.550.- és 3.200.- forintos áron kaphatóak a monori Vigadó emeleti pénztárában és online a TIXA.hu oldalon! A koncertre helyjegyek válthatóak (számozott székek), ezért a legfeljebb három éves, ölben ülő gyerekek számára nem kell belépőt váltani.

Jegyrendelés, további információ a 06-29/413-212, 06-29/610-380-as telefonszámokon; a www.vigadokft.hu honlapon és a vigado@vigadokft.hu e-mail címen.


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Idősek világnapja
| Rendezvények

Idősek világnapja

„Hol van az a nyár” című műsorral szépkorúak köszöntése a Művelődési Házban.

Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron
| Rendezvények

Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron

Mi a cél ma: jó párkapcsolat vagy jópár kapcsolat?

képmozaikok

galéria megtekintése
Államalapítás ünnepe - 2013.08.20. Zsombori Árpád kiállítása - 2009.05.A várossá avatás 20. évfordulója - 2009.03.14.Keresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Baptista pengetős zenekari találkozó
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.