Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Halász Judit koncert


Halász Judit koncert Monoron a Városi Sportcsarnokban 2019. október 12-én 11 órától!


10:15-től várjuk kedves vendégeinket a Városi Sportcsarnokba! A helyszínen lesz még lehetőségük belépőjegyet váltani, az online jegyértékesítés lezárult!


A színészként és énekesként is elismert Kossuth-díjas művésznőt senkinek sem kell bemutatni! Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben, melyekkel új műfajt teremtett. Több alkalommal járt már Monoron, mindig nagy sikert aratott a teltházas koncerteken!


Belépőjegyek 2.550.- és 3.200.- forintos áron kaphatóak a monori Vigadó emeleti pénztárában és online a TIXA.hu oldalon! A koncertre helyjegyek válthatóak (számozott székek), ezért a legfeljebb három éves, ölben ülő gyerekek számára nem kell belépőt váltani.

 
Jegyrendelés, további információ a 06-29/413-212, 06-29/610-380-as telefonszámokon; a www.vigadokft.hu honlapon és a vigado@vigadokft.hu e-mail címen.


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

Szabadtéri táncház
| Rendezvények

Szabadtéri táncház

A Monori Strázsák Néptáncegyüttes tagjaival

képmozaikok

galéria megtekintése
Városi gyereknap - 2012.05.26Szüreti Sokadalom - 2009.10.03.Ünnepi megemlékezés - 2011.10.23.Angyali üdvözlet 2014Helytörténeti előadássorozat - Dr. Csáki Tibor előadása - 2009.03.10.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.