Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

I. Monori Pincezene Fesztivál


Az eredetileg meghirdetett, júniusi időpontban biztosan nem kerül megrendezésre, de keressük a lehetőségét, hogy kora ősszel megvalósuljon! Reméljük, hogy a szeptember 12-re megfogalmazott terveinket lehetőségünk lesz valóra váltani! (2020. 05. 18.)

_____________________________________________________________________


Az eredetileg tervezett időpontban nem kerül megrendezésre, keressük a lehetőségét, hogy kora ősszel megvalósuljon!

_____________________________________________________________________2020-ban első alkalommal kerül megrendezésre a Monori Pincezene Fesztivál! A június 5-i eseményen egyedülálló környezetben, az ezer pince városában biztosítunk bemutatkozási lehetőséget amatőr zenészeknek, zenekaroknak! A Közönségdíj nyertesét 100.000 forinttal díjazzuk*!

Olyan akusztikusan megszólaló, kis technikai igényű zenei produkciók jelentkezését várjuk április 15-ig, akik 20-50 perces műsorukkal szívesen megmutatnák magukat a közönségnek! A jelentkezőkből választjuk ki az egy napos eseményen résztvevőket, akik közül előnyt élveznek a többségében monori tagokkal felálló produkciók.


A programra jelentkezni online, az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehetséges melynek kötelező része a technikai igény és a zenei produkciót bemutató videó feltüntetése.


A fesztivál részletes felhívása az alábbi linkre kattinta tölhető le: PINCEZENE FESZTIVÁLIDŐPONT
2020. június 5. 16:00-22:00.
Jelentkezés határideje: 2020. április 15.

HELYSZÍN
Monor, Strázsa-hegy


 

DÍJAZÁS
Az eseményen a részt vevő közönség írásban szavazhat a fellépőkre, akik közül a Közönségdíj nyertesét 100.000 forinttal díjazzuk*! Eredményhirdetés online, az eseményt követő héten!

*A Közönségdíj nyertese egy 100.000 forint értékű megbízási szerződés jogát nyeri el egy jövőben megrendezésre kerülő monori rendezvényen.

 

A résztvevő produkciók részére fellépési díjat nem fizetünk, a zenészek ajándék poharat kapnak a június 6-i Borvidékek Hétvégéje rendezvényre!  

 

JELENTKEZÉS
A programra jelentkezni online, az oldal alján
található jelentkezési lap kitöltésével lehetséges melynek kötelező része a technikai igény és a zenei produkciót bemutató videó feltüntetése. A jelentkezők közül választjuk ki, és igazoljuk vissza az egy napos eseményen való részvétel lehetőségét.

  

A jelentkezés határideje: 2020. április 15. A jelentkezés elfogadását, és a rendezvényen való fellépés lehetőségét legkésőbb április 30-ig, a megadott e-mail címre küldött levélben igazoljuk vissza. A rendezvényen kizárólag az elfogadott és visszaigazolt jelentkezők vehetnek részt fellépőként!    

  

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A visszaigazolás részeként előre meghatározott műsoridőt állapítunk meg, ez alapján tud felkészülni a zenei produkció a fellépésre. A rendezvény napján a szervezők fenntartják a jogot az egyes produkciók korábbi befejezésére.

A programváltozás jogát fenntartjuk!


JELENTKEZÉS

 
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Napközis tábor
| Rendezvények

Napközis tábor

2020. július 20. - július 24.

képmozaikok

galéria megtekintése
Adventi kiállítás - 2010. adventÁllamalapítás ünnepe - 2013.08.20. Jófej pelyhekDr. Papp Lajos szívsebész professzor előadása - 2008.10.12.Filharmónia sorozat a Baross Imre Artistaképző növendékeivel - 2012.03.07
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.