Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Idősek világnapja

„Hol van az a nyár” című műsorral  szépkorúak köszöntése a Művelődési Házban.

„A lelki fiatalság nem a gyerekeké, Hanem csak a jó embereké,
Hiába idős a boldog ember, Ha rendelkezik ugyanannyi életkedvvel.” (Jámbor-Miniska Zsejke)

A Vigadó Nonprofit Kft. ezúton hívja meg Önöket, Monor Város Önkormányzata által, az Idősek Világnapja alkalmából szervezett ünnepségére, melyet 2019. szeptember 29-én 15 órakor rendezünk a monori Művelődési Házban (Bocskai u. 1.).

Köszöntőt mond dr. Zsombok László Monor város polgármestere. A rendezvényen Tóth Éva és Leblanc Győző  „ HOL VAN AZ A NYÁR  „ címmel adnak Nosztalgia   műsort.

Monori nyugdíjas kedves vendégeink számára a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az előadás előtt közvetlenül már nem tudnak regisztrálni, szeptember 29-én. Kérjük, jelentkezzen a 06-29/413-212 telefonszámon, vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ősztől újra ovis néptánc
| Rendezvények

Ősztől újra ovis néptánc

Ősztől újra várjuk a kicsiket az óvodás néptánc foglalkozásra!

Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron
| Rendezvények

Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron

Mi a cél ma: jó párkapcsolat vagy jópár kapcsolat?

képmozaikok

galéria megtekintése
Baptista pengetős zenekari találkozóFergeteges operett gála Oszvald Marikával - 2012.11.23.Bartos Erika meseíró diavetítése - 2009.03.06.Az államalapítás ünnepe - 2012.08.20.Adventi gyertyagyújtás - 2011.11.27.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.