Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kék Lámpás és Autómentes Nap


Egy napon lesz a Kék Lámpás nap és az Autómentes nap! A Kék Lámpás Nap szervezői és a Vigadó Kulturális és Civil Központ úgy döntöttek, hogy két népszerű, szeptemberi programot együtt valósítják meg az idei évben a Monori SE sporttelepén, és mellette a Városi Uszoda parkolójában.


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Anyatejes világnap
| Rendezvények

Anyatejes világnap

Anyatejes Világnap a védőnők szervezésében a Művelődési Házban

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Suli-Sakk KupaHelytörténeti vetélkedő - 2009.04.28.Bartos Erika meseíró diavetítése - 2009.03.06.Gy. Erdei Júlia kiállítása - 2013.07.Pest Megyei
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.