Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszöntsük együtt Bor Ivót és Bor Virágot!

| 17:00
Köszöntsük együtt Bor Ivót és Bor Virágot!

Május közepén ismét ellátogat városunkba a szabadtéri programok két népszerű vendége Bor Ivó és Bor Virág. Idén is közös koccintással készülünk érkezésük alkalmából a katolikus templom melletti Szent István téren. Az ifjú pár jó hírrel várja a vendégeket május 17-én 17 órától, érdemes őket személyesen is felkeresni!


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 17:00
Pleszkán Frigyes emlékére
| Rendezvények

Pleszkán Frigyes emlékére

Előadói verseny fiatal jazz-zongoristák számára

Micsoda cirkusz
| Rendezvények

Micsoda cirkusz

Városi gyereknap Monoron

képmozaikok

galéria megtekintése
Kistérségi Népzenei - és Néptánc Találkozó - 2009.09.12.Zsombori Árpád kiállítása - 2009.05.Rendezvényének lehetséges helyszíneiAz X-faktor sztárjai Monoron - 2011.07.01.Pest Megyei
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.