Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Magyar Szórvány Napja

| 17:00

A 2015-ben született országgyűlési határozat óta ez az első alkalom, hogy Monoron is megrendezésre kerül a "Magyar Szórvány Napja"!

A monori rendezvény azért is különleges, mert egyházi szervezésben kerül megrendezésre. A szervező Monor-Nagytemplomi, illetve a Monor-Kistemplomi Református Egyházközségek közösen szeretnék felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy a határon túli magyarság ott tudott megmaradni, és élő közösséget alkotni, ahol a történelmi felekezetek valamelyike - köztük a református felekezet is - megmaradt, megmaradhatott, és megmaradásában sokoldalú központjává, szellemi műhelyévé lett az őshonos kisebbséggé vált magyar közösségnek!

A "Reformáció 500" emlékév kiváló alkalmat ad arra, hogy ezt a tényt egy nagyszabású és összetett műsorban tudjuk bemutatni az érdeklődőknek.

Ezért a szevező egyházközségek, a monori Bethlen Gábor Erdélyi Körrel közösen, nagy szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt Monorra, a Vigadó dísztermébe 2017. november 18-án, szombaton 17 órakor kezdődő alkalomra.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 17:00
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

Lepje meg dolgozóit adómentes, béren kívüli  juttatással!
| Hírek

Lepje meg dolgozóit adómentes, béren kívüli juttatással!

képmozaikok

galéria megtekintése
Kolompos együttes előadása - 2009.04.01.Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Városi karácsonyi ünnepség - 2012.12.22.Kolompos együttes előadása - 2009.04.01.Jófej pelyhek
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.