Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Magyar Szórvány Napja


A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel, Monor város két református gyülekezete, a szintén monori Bethlen Gábor Erdélyi Körrel közösen, 2018. november 17-én, szombaton, 16 órától ismét nagyszabású műsort rendez a "Magyar Szórvány Napja" alkalmából, melyre tisztelettel és szeretettel hívják Önt, és kedves családját!

A Magyar Országgyűlés 2015-ben fogadott el határozatot a „Magyar Szórvány Napja” hazai megrendezésének ügyében, melynek napjául november 15-ét, Bethlen Gábor erdélyi fejedelem születésének, és halálának napját választották.

Az esemény két részből áll: Az első részben hallhatjuk a beszédeket, előadásokat, amelyek közös témája a szórványmagyarság jelenlegi helyzete, és megmaradásának kérdése. A második rész egy "fórumbeszélgetés", ahol határon túli vendégeinkkel közösen keressük a gyakorlati segítségnyújtási lehetőségeket a szórványmagyarság érdekében.


Az esemény fővédnöke:
Szabó Ferenc, református lelkész-esperes, a Dunamelléki Református Egyházkerület főjegyzője.


Meghívott vendégek:

dr. Somogyi Alfréd, református lelkipásztor, teológiai tanár
a Selye János Egyetem Református Teológiai Kara dékánhelyettese, a Történeti Tudományok Tanszékének vezetője, a Pozsonyi Református Egyházmegye esperese

Dr. Szekeres Sándor, az Erdélyi Körök Országos Szövetségének (EKOSZ) elnöke

Barabás Csaba, rugonfalvi református lelkipásztor, a Monor-Kistemplomi Református Egyházközség erdélyi testvérgyülekezetének vezetője

Tóth István, nyugalmazott főkonzul, a beregszászi konzulátus volt vezetője

Pánczél Károly, a Nemzeti Összetartozás Bizottságának elnöke

Fellép: A Monori Strázsák néptáncegyüttesMonor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

Adó 1% felajánlása
| Hírek

Adó 1% felajánlása

Kérjük támogassa személyi jövedelem adója 1%-val a Vigadó Kulturális és Civil Központ ingyenesen látogatható programjait!

képmozaikok

galéria megtekintése
Időutazás - a MERLOT Társulat bemutatkozó előadása - 2009.03.07.Nagy Parisa kiállítása - 2013.02.Adventi gyertyagyújtások - 2013.12.Zongorát a városnak - átadás - 2008.11.14.Városi karácsonyi ünnepség - 2012.12.22.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.