Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Második adventi gyertyagyújtás

| 16:00

Szeretettel várjuk az érdeklődőket advent második vasárnapján, a második adventi gyertya meggyújtása alkalmából szervezett eseményre!


Közreműködnek a baptista és az evangélikus egyházak kórusai.


Köszöntőt mondanak: Matuz József és Sánta József lelkipásztorok.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 16:00
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Újra cipősdoboz akció
| Hírek

Újra cipősdoboz akció

Szeretnénk segíteni, hogy szebbé tehessük a karácsonyt, ezért idén adventkor is jótékonysági cipősdoboz akciót hirdetünk!

képmozaikok

galéria megtekintése
Tökfaragás és Piroska és a farkas mesejáték - 2009.10.22.Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Halász Judit Csiribiri című élő koncertje - 2010.06.11.Képzőművészeti napközis tábor - 2013.07.8-12.Baptista pengetős zenekari találkozó
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.