Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Miért éppen Alaszka?

| 19:00

2020. 03. 25

Az április 2-re tervezett Miért pont Alaszka? - Badár Sándor önálló est új időpontja a Vigadó Kulturális és Civil Központban: 2020. szeptember 10. 19.00

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az időpont nem felel meg és a visszaváltás mellett döntöttek kérjük, hogy:

- online váltott jegyek esetében az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket április 19-ig,

- a monori Vigadóban vásárolt jegyek esetén visszaváltásra a veszélyhelyzet megszüntetése után - jelenleg bizonytalan időponttól - kerülhet csak sor! Köszönjük megértésüket!
___________________________________________________________________________

2020.03.16.

BELÉPŐJEGYEK VISSZAVÁLTÁSA
A különleges helyzetre, és a személyes ügyfélfogadás változására tekintettel, a pénztárunkban vásárolt belépőjegyek visszaváltására a veszélyhelyzet megszüntetése után - jelenleg bizonytalan időponttól - kerülhet csak sor! Köszönjük megértésüket!

___________________________________________________________________


SZERVEZŐ: Dumaszínház - Dumaláda Kft.
ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTŐ: jegy.hu

Az előadás új időpontban való megszervezéséről vagy a belépőjegyek visszaváltásáról minden esetben a SZERVEZŐ gondoskodik! Minden megvásárolt belépőjegy a SZERVEZŐ rendelkezéseinek megfelelően váltható vissza; a nyomdai jegyek a vásárlás helyszínén, az online vásárolt jegyek a közreműködő ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTŐ-nél.

Az eredetileg meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, további információk hamarosan!!!


_______________________________________________________________________________


Április 2-án 19 órakor Badár Sándor önálló estje "Miért pont Alaszka?" címmel
Monoron, a Vigadó Kulturális és Civil Központban!

Belépőjegyek kaphatóak irodánkban és online az alábbi linken:
BADÁR SÁNDOR est a monori Vigadóban!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 19:00
Árvai Maja
| Hírek

Árvai Maja

Véget ért "Szeretem Monoron..." című irodalmi alkotói pályázatunk, melynek beküldött műveit alkotónként mutatjuk meg az érdeklődőknek!

Csernus Imre előadása
| Rendezvények

Csernus Imre előadása

Új időpont: szeptember 22.

képmozaikok

galéria megtekintése
Újévi operett - 2010.01.15.Pest Megyei Balázs Pali Zenés Randevú forgatás - 2012.10.16-18.Merlot Társulat: Az anconai szerelmesek - 2011.05.07-08.Három a magyar igazság!
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.