Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Show Pro Entertainment táncoktatás Monoron!

| 15:30


Show Pro Entertainment táncoktatás Monoron!

A csoportba 7-20 éves korig várjuk a jelentkezőket, az idősebb korosztályok részére külön hobbi célú tanfolyamot indítunk igény szerint! A foglakozások tervezett időpontja kedd és csütörtök 15:30-16:30, helyszíne a monori Művelődési Ház. A jelentkezők számától függően további csoportok, és időpontok szervezése is lehetséges!

A beiratkozás folyamatos, kedden és csütörtökön bármikor lehet csatlakozni, az első óra ingyenes a résztvevőknek!Tanulj nemzetközileg elismert oktatóktól, akik több kontinens színpadán is bemutathatták tudásukat! Zhanna Kozlenko és Száraz Tamás vezetésével indul táncoktatás a monori Művelődési Házban.

 

A kezdő, hobbi szinttől egészen a profi táncosig, mindenkinek megfelelő oktatási színvonalat biztosítanak a Show Pro Entertainment nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatói. A kezdő oktatásban a jazz, modern, balett, hip-hop, és musical stílus alapjait sajátíthatják el a résztvevők. A haladó szinten ugyanezeket mélyrehatóbb, profi szinten is megtanulhatják. A tanfolyam díja 10.000.- Ft/hó.


Száraz Tamás a Picasso Branch korábbi tagja, 2004-től Koreában és Európa szerte több száz előadáson lépett színpadra! Ismert darabokban játszott fő- és más fontos szerepeket: Rómeó és Júlia, Jézus Krisztus Szupersztár, Evita, Miss Saigon, István a király. Tagja volt a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház társulatának, legutóbb a Győri Nemzeti Színház színpadán láthatták az érdeklődők.

 

Zhanna Kozlenko táncművész szakon végezte el tanulmányait a Kijevi Művészeti Egyetemen, majd Hamburgban tanult a musical képzésen. Tanítványai közül sokan dolgoznak Magyarország vezető musical-, vagy táncszínházaiban, többen nemzetközi karriert is befutottak, vagy saját tánciskolát üzemeltetnek. Táncosként dolgozott a Budapesti Operettszínházban, Luxushajók színházi társulatában, és több európai országban turnézott sztárfellépőkkel.

 

 
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 15:30
Ajánlások beltéri rendezvényekre
| Hírek

Ajánlások beltéri rendezvényekre

Célunk, hogy a hatályos jogszabályok betartása mellett, biztonságos módon nyújtsunk szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek.

Legyen a zene mindenkié
| Rendezvények

Legyen a zene mindenkié

Megyesi Schwartz Lúcia és Jean Klára dalestje a monori Vigadóban

képmozaikok

galéria megtekintése
Don Giovanni ősbemutató - 2009.05.01.Helytörténeti vetélkedő - 2009.04.28.Pleszkán emlékkoncert - 2012.03.30.Ünnepi megemlékezés - 2014.03.15.Időutazás - a MERLOT Társulat bemutatkozó előadása - 2009.03.07.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.