Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tabuk nélkül a párkapcsolatról

| 18:00

Tabuk nélkül a párkapcsolatról - Pilát Gábor előadása szeptember 28-án a monori Vigadóban!

Az ismert párkapcsolati és kommunikációs szakember, Pilát Gábor első monori előadására a Vigadó Kulturális és Civil Központban kerül sor.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról azoknak, akik még nem találták meg a társukat, szeretnék megjavítani párkapcsolatukat vagy még jobbá kívánják tenni azt.

Belépőjegyek teljes áron 1.900.- forintért kaphatóak a monori Vigadó első emeletén található irodánkban és a TIXA online jegyértékesítő hálózatában. Az
elővételben, korlátozott darabszámban értékesített 1.500.- forintos jegyek elkeltek!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 18:00
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

Varázsének
| Rendezvények

Varázsének

Gyermekkoncert Weöres Sándor műveivel és rajzfilm részletekkel a Holló együttes közreműködésével

képmozaikok

galéria megtekintése
Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.Városi karácsonyMűvészeti napközis tábor - 2009.07.Kolompos koncert és kézműves foglalkozás - 2010.03.31.Mándoki Halász Zsóka kiállítása - 2013.09.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.