Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Térzene a Bor-óka zenekarral!

| 17:00


Újra szól a népzene! Térzene augusztus 9-én a Bor-óka zenekarral a város főterén.


Augusztus második vasárnapján újra zenei programra kerül sor Monor főterén! A júliusi fúvószenekari koncert után ezúttal népzene csendül fel a Bor-óka zenekar jóvoltából. Várunk minden kedves érdeklődőt!


A programon a gyerekek Szöjpkő kézműves szörpökkel, az idősebbek Megyeri-Hanti borokkal csillapíthatják szomjukat!


2020. augusztus 9. 17:00 I Monor I Városközpont, Szent István tér


Ünnepeljük együtt Bor Ivó el
maradt névnapját augusztus 9-én!


 
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 17:00
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.Monor Városi Gyereknap Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.Balázs Pali Zenés Randevú forgatás - 2012.10.16-18.Hagyományos Újévi Operett - 2013.01.05.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.