Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjuk együtt Monori Mikulást!


December elején ismét ellátogat hozzánk Monori Mikulás; 5-én, csütörtök délután 16:30-kor Monor főterén találkozhatnak vele a gyerekek!


5-én és 6-án a monori családok otthonaiba is ellátogat majd, kinek-kinek érdemei szerint virgácsot és ajándékot hozva. Krampuszai a Vigadó elérhetőségein már várják a szülők megkeresését, hogy kihez látogasson el: 06-29/610-380, 06-29/413-212, vigado@vigadokft.hu.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Újra cipősdoboz akció
| Hírek

Újra cipősdoboz akció

Szeretnénk segíteni, hogy szebbé tehessük a karácsonyt, ezért idén adventkor is jótékonysági cipősdoboz akciót hirdetünk!

Első adventi gyertyagyújtás
| Rendezvények

Első adventi gyertyagyújtás

Közreműködnek a baptista, evangélikus, katolikus és református egyházak kórusai.

képmozaikok

galéria megtekintése
Dr. Papp Lajos előadása - 2010.12.03. Városi karácsonyPest Megyei Chopintől Straussig Vigadó
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.