Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vesztergám Miklós könyvbemutatója

Ismét városunkba látogat Vesztergám Miklós, aki ezúttal könyvbemutatót tart a Vigadóban február 21-én.

Legutóbb néhány évvel ezelőtt, a Borvidékek Hétvégéjén találkozhattak vele, akkor tárogatójátékával örvendeztette meg a zenekedvelőket. Ezúttal a közelmúltban megjelent könyvével, a Második lépcsőfok a szakrális királysághoz című művel ismerkedhetnek meg. A szerző a könyvben a szakrális királyság küldetését, feladatát igyekszik megfejteni és bemutatni az olvasóknak. Szeretettel várjuk a téma iránt érdeklődőket február 21-én 17 órától!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
EZEREGYÉV
| Rendezvények

EZEREGYÉV

A történelem extázisa 21 táncképben

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Magyar Kultúra Napja - 2009.01.22.A Vigadó felújítása 2006.04.-2007.05.Szüreti Sokadalom - 2009.10.03.Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Betlehemes játék - 2010.12.18
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.