Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ismét fogadhatjuk ügyfeleinket, vendégeinket!


A Vigadó Kulturális és Civil Központ és a Művelődési Ház – eddig jogszabályok által korlátozott – működése is visszatérhet az elmúlt években megszokott rendhez. A veszélyhelyzet megszüntetését követően ismét lehetőség van az általunk működtetett közösségi színterek látogatására; szakkörök, klubok szervezésére.


Kérjük a csoportjaink vezetőit, terembérleti lehetőség iránt érdeklődőket, hogy keressenek minket elérhetőségeinken a részletek egyeztetése ügyében! Monor Város Önkormányzatának képviselő-testületi tagjainak egyetértésével született döntés értelmében az első szabadtéri rendezvény az augusztus 20-i Államalapítás Ünnepe lehet. A korábban meghirdetett és elmaradt programjainkra szóló belépőjegyek visszaváltására június 29-től lesz lehetőség, kérjük hogy telefonos egyeztetést követően keressék pénztárunkat!

 

Kérjük a Vigadóba és a Művelődési Házba látogató ügyfeleinket, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, és lehetőség szerint ügyeljenek a szociális távolság betartására! Ha betegnek érzik magukat - köhögéssel, orrfolyással küzdenek, influenzaszerű tüneteket produkálnak – kérjük, hogy ne személyesen kezdjék meg az ügyintézést!


Reméljük, hogy az év második felében a korábban megszokott programkínálattal várhatjuk vendégeinket!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

ELMARAD a Pincezene Fesztivál
| Rendezvények

ELMARAD a Pincezene Fesztivál

A Strázsa-hegyre tervezett, szabadtéri helyszínen a létszámkorlátozás miatt nincs lehetőségünk megrendezni az eseményt!

képmozaikok

galéria megtekintése
Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.A Zene Világnapja - 2009.10.01Simon M. VeronikaPest Megyei Újévi operett - 2011.01.15.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.