Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Koncertbérlet

Váltsanak bérletet az általunk szervezett élő koncertekre, így kedvezményes áron élvezhetik az ország legismertebb zenészeinek monori előadását! Első alkalommal az október 13-i Caramel koncertre és a decemberi Wellhello bulira vásárolhatnak így belépőjegyeket.

 

Mindkét népszerű előadó esetében gyorsan elkeltek az olcsóbb, kedvezménnyel árusított jegyek, a bérlettel azonban újra jelentős kedvezményre tehetnek szert. A két koncertre együtt megvásárolt állójegyeket 6980.- forintért válthatják meg, mely több mint ezer forint megtakarítást jelent. Érdemes azonban sietni, mert a bérlet csak korlátozott számban áll rendelkezésre és csak elővételben vásárolható meg! A koncertekre a jegyeket személyesen tudják megvenni a Vigadó épületének első emeletén található irodánkban. További információt a 06-29/413-212-es telefonszámon vagy a  vigado@vigadokft.hu e-mail címen kérhetnek. Várjuk Önöket szeretettel, és elismert zenészek élő koncertjeivel!

 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Művészeti napközis tábor
| Rendezvények

Művészeti napközis tábor

Idén sem maradhat el a Művelődési Házban szervezett napközis tábor! Várunk szeretettel 2019. július 8-12. között!

Szemők György Győző kiállítása
| Rendezvények

Szemők György Győző kiállítása

Szeretettel meghívjuk Önt a szobrászművész "Kezdet és vég" című kiállítására!

képmozaikok

galéria megtekintése
Művészeti napközis táborAz államalapítás ünnepe - 2012.08.20.Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól - 2010.02.25.Halász Judit Kezdődhet a mulatság Városi karácsony - 2011.12.17.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.