Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Közlemény

Tisztelt Közönségünk! Kedves Látogatóink, Bérlőink!

Tájékoztatjuk Önöket, a Kormány 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről

„(2) A kulturális rendezvény nézőterén a nézők csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem foglalhatják el, azzal, hogy az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani.”

Tájékoztatunk minden, hozzánk érkező vendégünket, hogy a Vigadó dísztermének és Művelődési ház színháztermének nézőtéri befogadóképességét a kormány intézkedése alapján 70 főre korlátoztuk.

A kulturális rendezvényeink, programjaink során a nézők, látogatók – a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül – 1,5 méteres távolságot kötelesek egymástól megtartani a létesítményeinek teljes területén!

A szájat, orrot eltakaró maszk használata az épületekben való tartózkodás teljes ideje alatt kötelező!

„Azt a személyt, aki a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja felszólítására sem tartja meg a védelmi intézkedéseket, a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a helyiséget, illetve a területet elhagyja.”

Kérjük szíves megértésüket, az intézkedések szigorú betartását!

Mindenkinek jó egészséget kívánva, ha korlátozottan is, de várjuk Önöket szeretettel programjainkon!

Vigadó Nonprofit Kft.
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

Szabadtéren folytatódik a cipősdoboz akció
| Hírek

Szabadtéren folytatódik a cipősdoboz akció

képmozaikok

galéria megtekintése
Magyar Kultúra Napja - 2010.01.22.Regionális Ki Mit Tud? - 2011.03.Magyar Kultúra Napja - 2010.01.22.Adventi programok - 2009.Baptista pengetős zenekari találkozó
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.