Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kreatív Műhely - Kiszebáb égetés


Február 16-án, húshagyó kedden újabb epizód készült el a Kreatív Műhely című rovatunkhoz,melynek keretén belül ünnepélyesen elbúcsúztattuk a farsangot. A babona szerint a kiszebáb égetés megszabadítja az embereket minden bajtól - idén a forgatás kedvéért idéztük fel a hagyományt, reméljük, hogy jövőre közösségi programként hirdethetjük meg az érdeklődőknek! A felvételhez kiszebabát és zajkeltő szerszámokat készítettünk, majd a szabadba vonultunk. A felállított máglyánál búcsúztattuk el a telet és a kiszebábot, ahol az előre feltűzött gondűző cédulákkal együtt bedobtuk a tűzbe. A papírokra azt írtuk fel, hogy ki mitől szeretne megszabadulni. A máglya elhamvadásáig tavaszköszöntő versikéket és dalokat énekeltünk a nagy hideg ellenére is.

A mai napon, hamvazószerdán kezdődött meg a nyugati kereszténységben a nagyböjt. A húsvétvasárnaptól visszaszámolt 40. hétköznappal kezdődő időszak Jézus 40 napos böjtjét követi. Erre a napra II. Orbán pápa 1091-ben rendelte el, hogy a papok minden hívő homlokára keresztet rajzolnak az alábbi mondattal: „Ember, emlékezz rá, hogy porból vagy és porrá leszel”.

Iratkozzanak fel youtube csatornánkra, ahol a kiszebáb égetés mellett a korlátozások időszakában is aktuális tartalmakkal találkozhatnak!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Kreatív Műhely - Kiszebáb égetés
| Hírek

Kreatív Műhely - Kiszebáb égetés

Kiszebáb égetéssel búcsúztattuk a farsangot

képmozaikok

galéria megtekintése
VigadóAz államalapítás ünnepe - 2012.08.20.Adventi kiállítás - 2010. adventMegemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól - 2010.02.25.Varga Miklós est - 2008.09.13.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.