Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legényeknek, s leányoknakLegényeknek, s leányoknak

Ezzel a címmel nyert 1 millió forint vissza nem térítendő támogatást a Monori Strázsák Néptánc Egyesület 2018-ban a Csoóri Sándor program pályázatán. Az alábbi négy önálló alcélt tűztünk ki magunk elé a programban, ezek komplex módon segítették tevékenységünket.

Az alkotómunka színvonalának emelését tette lehetővé, hogy a támogatási időszakban a táncegyüttes női oktatójának rendszeres jelenlétét tudtuk biztosítani, amire korábban nem volt lehetőségünk.  Többször tudtunk élő zenés műsort adni, ami az előadások nívóját emelte és hitelesebbé tette. Emellett a táncegyüttes legújabb műsorszámához (Mezőségi vonások c. számunkat az Agora koreográfus versenyen is bemutattuk 2018. novemberében) stúdiófelvételt készítettünk, a pályázati forrásból fedeztük ennek költségét is.


A kelléktárunk is folyamatos megújítást igényel, egy-egy vidék táncának hiteles bemutatásához elengedhetetlen az autentikus megjelenés is. A támogatásból értékes, eredeti, kalotaszegi női viseleteket tudtunk vásárolni.


Szintén a program keretében 2019. áprilisában tanulmányúton vettünk részt Erdélyben, ahol többek között meglátogattuk a nemrég elhunyt Kallós Zoltán néprajzkutató, népzenegyűjtő sírját Kolozsváron, megtekintettük Válaszúton a Kallós Alapítvány néprajzi gyűjteményét, a bonchidai Bánffy-kastélyt, emellett jártunk Széken, Türén, Körösfőn és Bánffyhunyadon is.


Köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatását.

Andrási Zsolt, az egyesület elnöke

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Halász Judit koncert
| Rendezvények

Halász Judit koncert

A Kossuth-díjas művésznőt senkinek sem kell bemutatni! Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben, melyekkel új műfajt teremtett.

Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron
| Rendezvények

Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron

Mi a cél ma: jó párkapcsolat vagy jópár kapcsolat?

képmozaikok

galéria megtekintése
Operett gála Oszvald Marikával és az Operett Voices társulattal - 2013.12.06.Suli Sakk KupaKarácsonyi kézműves foglalkozás - 2008.12.19.Városi gyereknap - 2011.05.29.Adventi programok - 2009.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.