Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szabadtéren folytatódik a cipősdoboz akció

Szabadtéren gyűjtjük a cipősdobozba csomagolt ajándékokat


Az adventi időszak kezdetére idén is meghirdetjük a karácsonyi cipősdoboz akciót! Az elmúlt évekhez hasonlóan ezzel szeretnénk segíteni, hogy közönségünkkel együtt tudjuk szebbé tenni a karácsonyt Monoron. Ezért várjuk a doboznyi, gyerekeknek szóló meglepetéseket, melyek lehetnek játékok, mesekönyvek, kisebb ruhadarabok és tartós élelmiszerek is. Nem új dolgokat várunk, a jó állapotú, használt játékok is okozhatnak másoknak örömöt karácsonykor.


Változás az idei évben, hogy a csomagokat nem a Vigadó épületében gyűjtjük! A város közepén vasárnaptól látogatható adventi dekoráció részeként találják az adománygyűjtő ládát, melyet minden délután kiürítenek kollégáink. Kedvező időjárás esetén itt helyezhetik el a becsomagolt cipősdobozokat, melyre kérjük, hogy írják rá hogy milyen korú kisfiúnak, kislánynak szánt ajándékokat rejtenek. Kérjük, hogy a dekoráció látogatásánál is ügyeljenek a hatályos jogszabályok betartására!


A dobozok gyűjtése november 29-től december 13-ig tart; ezt követően rászoruló monori családok részére juttatják el, felekezeti hovatartozás nélkül, a Katolikus Karitász munkatársai a közösség által összegyűjtött doboznyi ajándékokat. Köszönjük, hogy együtt segíthetünk!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Tájékoztatás
| Hírek

Tájékoztatás

A Kormány 3/2021. (I. 8.) rendelete értelmében február 1-ig érvényben maradnak a Vigadó Nonprofit Kft. működését is meghatározó korlátozó intézkedések.

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
100 Folk Celsius - 2010.05.07.Ünnepi megemlékezésMárcius 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Keresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Az év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2010.06.20.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.