Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Újra cipősdoboz akcióTegyük együtt szebbé a karácsonyt! A Vigadóban várjuk cipősdobozba rejtett ajándékaikat, melyekkel monori gyermekeket ajándékoz meg a Katolikus Karitász helyi szervezete.


Az elmúlt évekhez hasonlóan szeretnénk segíteni, hogy szebbé tehessük a karácsonyt, ezért idén adventkor is jótékonysági cipősdoboz akciót hirdetünk! Kezdeményezésünkkel szeretnénk, ha a rendezvényeket látogató közösség együtt tudná szebbé tenni karácsonyt Monoron.

 
A csomagokat kiszállító Katolikus Karitász szeretné egységes csomagolással ellátni és apró ajándékokkal kiegészíteni a cipősdoboznyi ajándékokat, ezért azt kérjük, Önöket, hogy csomagolás nélkül hozzák be hozzánk a dobozba rejtett meglepetéseket.


A csomagokban főként akár használt, de jó állapotú játékokat, könyveket, esetleg tartós élelmiszereket várunk. A dobozok gyűjtése november közepétől egészen december 15-ig tart; ezt követően monori családok részére juttatják majd el a közösség által összegyűjtött doboznyi ajándékokat. 

Köszönjük, hogy együtt segíthetünk!

 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Farsangi nótaest
| Rendezvények

Farsangi nótaest

A programra minden jegy elkelt!

Mozgó Mozi Monoron
| Rendezvények

Mozgó Mozi Monoron

Február második felében Oscar-díjas filmekkel várja az érdeklődőket a Mozgó Mozi a Művelődési Házban

képmozaikok

galéria megtekintése
Zongorát a városnak - jótékonysági koncert - 2008.09.12.Kolompos együttes előadása - 2009.04.01.Megemlékezés a trianoni döntés 90. évfordulójáról - 2010.06.03. Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2008Cseh Tamás emlékest a Vodku Zenekarral - 2011.11.11.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.