Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Alma kaland tavasszal

| 17:00

 


2020.03.16.

BELÉPŐJEGYEK VISSZAVÁLTÁSA
A különleges helyzetre, és a személyes ügyfélfogadás változására tekintettel, a pénztárunkban vásárolt belépőjegyek visszaváltására a veszélyhelyzet megszüntetése után - jelenleg bizonytalan időponttól - kerülhet csak sor! Köszönjük megértésüket!

 ____________________________________________________________


Kedves Vendégeink!

Mint bizonyára értesültek róla a monori Vigadóban sem szervezhetünk 100 főnél nagyobb rendezvényeket, ilyen eseménynek helyet nem biztosíthatunk! A döntés érinti az Alma együttes koncertjét is. A zenekarral együtt sajnálattal kell közölnünk hogy az áprilisi esemény lemondásra kerül!

A Vigadó Nonprofit Kft. minden általa szervezett programra visszatéríti a belépőjegyek árát. A pénztárunkban megvásárolt belépőjegyek irodai nyitvatartási időben visszaválthatóak.

Jegyértékesítő partnerünk, a tixa.hu 30 napon belül automatikusan visszatéríti a vásárolt jegyek árát, a vevőnek nincs további tennivalója.

SZERVEZŐ: Vigadó Nonprofit Kft.
ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTŐ: tixa.hu


_________________________________________________2020-ban tavasszal nagy Alma kaland! A banda dala hallhatatlan: „Ma van a …”, hallgasd magad gyakran!


Az Alma Együttes koncertje a monori Vigadóban április 5-én 17 órától! Az eseményre ülőhelyre szóló jegyek válthatóak (érkezési sorrend) 2400 forintos egységáron. Legfeljebb kettő éves, ölben ülő gyerekek számára nem kell belépőt vásárolni.

Belépőjegyek a monori Vigadó irodáiban és online is kaphatóak az alábbi linkre kattintva:
ALMA koncert Monoron


További információ:
www.vigadokft.hu, 06-29/413-212, vigado@vigadokft.hu
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 17:00
Csernus Imre előadása
| Rendezvények

Csernus Imre előadása

Új időpont: szeptember 22.

Ügyfélszolgálatok a Vigadóban
| Hírek

Ügyfélszolgálatok a Vigadóban

Kérjük, hogy telefonon, vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot!

képmozaikok

galéria megtekintése
Magyar Kultúra Napja - 2010.01.22.Városi Ünnepség - 2012.03.15. Keresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Nyáresti koncertek - 2013.07.14.Borvidékek Hétvégéje - 2013.06.8-9.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.