Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Borvidékek Hétvégéje


Monornak, az ezer pince városának legismertebb rendezvénye idén két napon, május 31-én és június 1-jén várja az érdeklődőket! Az elmúlt években folyamatosan növekedett a látogatószám a 22 magyar borvidék seregszemléjén; ezért a szervezők ezzel az örömteli hírrel várják idén a látogatók ezreit!
 

Péntek délutántól monori borok és kisszínpadi programok várják az érdeklődőket, miközben a helyi termékek piacának portékáiból választhatnak a látogatók. Ezen a napon - többek között -, a Bud Spencer és Terence Hill emlékzenekar gondoskodik a jó hangulatról. Szombaton az elmúlt években megszokott, baráti hangulatú eseményen kóstolhatják az ország borvidékeinek kínálatát a pincesorok között található 34 nyitott pincében. A program igazi kisvárosi összefogással valósul meg: a több éve tartó sikeres rendezvényben fontos szerepe van a helyi pincegazdáknak, akik évről évre biztosítják pincéiket az érkező vendégborászoknak!
 


A szombati nap programja ismerős – de semmiképpen nem unalmas – lehet a rendszeresen visszatérő vendégeknek. A nyitott pincék között különleges helyszínek és immár három színpad szórakoztatja a látogatókat! Érdekes színfoltja lesz az eseménynek az idén először látogatható RomBORozó, ahol egy felújítás előtt álló pincében fogyaszthatják el italaikat a látogatók. A Gyerekudvar a tavalyi sikere után idén sem maradhat el, tucatnyi népi játék és fakörhinta várja a gyerekekkel érkező vendégeket; és természetesen Bor Ivó is részt vesz az eseményen. A pincék között népzenészek és néptáncosok, a színpadokon változatos zenei kínálat szerepel a közel 100 programpont között. A szombati napot kétszeres platina- és aranylemezes Ocho Macho zenekar ingyenes, élő koncertje zárja.


A változatos programok látogatása Monor Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően ingyenes! A bort fogyasztó vendégek 2200 forintért vásárolhatnak kóstolópoharat, mely hat darab 200 forint értékű, lefogyasztható bortallért is tartalmaz. 


A program részleteit megtalálják a www.borvidekekhetvegeje.hu honlapra kattintva. Szeretettel várják Önöket a pesti agglomeráció legnagyobb boros rendezvényén, Monoron, a Borvidékek Hétvégéjén!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Művészeti napközis tábor
| Rendezvények

Művészeti napközis tábor

Idén sem maradhat el a Művelődési Házban szervezett napközis tábor! Várunk szeretettel 2019. július 8-12. között!

FröccsSzombat a Tavas parkban
| Rendezvények

FröccsSzombat a Tavas parkban

Az idei első FröccsSzombat a szabadtéri tűzgyújtás jegyében!

képmozaikok

galéria megtekintése
Gy. Erdei Júlia kiállítása - 2013.07.Nagy Parisa kiállítása - 2013.02.Művészeti napközis tábor - 2009.07.Kolompos zenekar mesejátéka és tökfaragás - 2013.10.24.Rendezvényének lehetséges helyszínei
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.