Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Dr. Darnói Tibor előadása

A táplálkozás kevésbé ismert mély-holisztikus összefüggései

Dr. Darnói Tiborral – az elismert holisztikus orvossal – tavaly találkozhattak első ízben a Vigadóban. Idén szeptember 20-án a táplálkozás és az egészség összefüggéseiről hallhatnak előadást tőle.

Az egyensúly fontos pillére a táplálkozás, melynek komoly energetikai és fiziológiai vonatkozásai vannak. Ezekről a folyamatokról tudhatnak meg többet, akik ellátogatnak az eseményre.


Belépőjegyek egységesen 1.200.- forintos áron kaphatóak a monori Vigadó emeleti pénztárában. Jegyrendelés, további információ a 06-29/413-212, 06-29/610-380-as telefonszámokon; a www.vigadokft.hu honlapon és a vigado@vigadokft.hu e-mail címen.


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ősztől újra ovis néptánc
| Rendezvények

Ősztől újra ovis néptánc

Ősztől újra várjuk a kicsiket az óvodás néptánc foglalkozásra!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Vujicsics együttes - 2012.11.21.Pleszkán emlékkoncert - 2012.03.30.Újévi operett - 2011.01.15.Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.Városi Gyereknap
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.