Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Idősek világnapja

„Hol van az a nyár” című műsorral  szépkorúak köszöntése a Művelődési Házban.

„A lelki fiatalság nem a gyerekeké, Hanem csak a jó embereké,
Hiába idős a boldog ember, Ha rendelkezik ugyanannyi életkedvvel.” (Jámbor-Miniska Zsejke)

A Vigadó Nonprofit Kft. ezúton hívja meg Önöket, Monor Város Önkormányzata által, az Idősek Világnapja alkalmából szervezett ünnepségére, melyet 2019. szeptember 29-én 15 órakor rendezünk a monori Művelődési Házban (Bocskai u. 1.).

Köszöntőt mond dr. Zsombok László Monor város polgármestere. A rendezvényen Tóth Éva és Leblanc Győző  „ HOL VAN AZ A NYÁR  „ címmel adnak Nosztalgia   műsort.

Monori nyugdíjas kedves vendégeink számára a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az előadás előtt közvetlenül már nem tudnak regisztrálni, szeptember 29-én. Kérjük, jelentkezzen a 06-29/413-212 telefonszámon, vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Legényeknek, s leányoknak
| Hírek

Legényeknek, s leányoknak

A Monori Strázsák Néptánc Egyesület a Csoóri Sándor program pályázatán nyert támogatást.

Egészségbiztosítási Pénztár ügyfélszolgálat tájékoztató
| Hírek

Egészségbiztosítási Pénztár ügyfélszolgálat tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatala Egészségügyi Szakigazgatási Szervének Monori Ügyfélszolgálata 2013. október 7-től

képmozaikok

galéria megtekintése
Jófej pelyhekFergeteges operett gála Oszvald Marikával - 2012.11.23.Helytörténeti előadássorozat - Kiss Attila előadása - 2009.01.27.Megemlékezés a trianoni döntés 90. évfordulójáról - 2010.06.03. Vigadó
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.