Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kertbarát-kör indul

| 17:00

Ha van otthon kertje, és érdekli, hogyan tudná hatékonyabban, szebben-jobban gondozni, vagy csak általánosságban érdeklődik a zöldségek, gyümölcsök, és azok termesztése után, akkor szeretettel várják a Kertbarát-körben!


Balogh Sándor szervezésében aktuális témaköröket tudnak kivesézni, és lehetőség nyílik tippek, trükkök, praktikák megosztására. A térítésmentesen működő kör foglalkozásai minden második héten csütörtökön, 17 órától a Monori Művelődési Házban (2200, Monor, Bocskai u. 1.) lesznek, a következő alkalom: 2020. február 27. (csütörtök) 17.00. További információért érdeklődjenek a 0670 385 6942-es telefonszámon!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 17:00
Véradás
| Rendezvények

Véradás

Április 8-án a Művelődési Házban!

Alma kaland tavasszal
| Rendezvények

Alma kaland tavasszal

ELMARAD az Alma Együttes koncertje a monori Vigadóban

képmozaikok

galéria megtekintése
Cseh Tamás emlékest a Vodku Zenekarral - 2011.11.11.Dr. Csernus Imre előadása - 2010.11.24.Örömzene: Gesztesi Károly és Pintér Tibor - 2012.03.10.Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Pest Megyei
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.