Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Megemlékezés Wittner Máriával

Városunkban is február 25-én szervezik meg a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapját. Az idei évben a Vigadó Dísztermében, Wittner Mária közreműködésével kerül sor a megemlékezésre. Magyarországon 2000 óta, e a napon kerül sor az eseményre, abból az alkalomból, hogy 1947-ben február 25-én hurcolták el a kommunistákkal szembeni kiállása miatt Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát.

Az előadásokat követően közös emlékmenetre kerül sor a Petőfi utcában található emléktáblához, ahol az emlékezés koszorúit helyezhetik el a résztvevők.


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Megemlékezés Wittner Máriával
| Rendezvények

Megemlékezés Wittner Máriával

A kommunista diktatúra áldozataira emlékezünk

Egy életed van
| Rendezvények

Egy életed van

Dr. Csernus Imre előadása Monoron

képmozaikok

galéria megtekintése
Karácsonyi kézműves foglalkozás - 2008.12.19.Hans Sachs: Komédiák - 2014.01.Az év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2010.06.20.Az év leghosszabb napján a legnagyobb koncert!Városi karácsonyi ünnepség - 2012.12.22.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.