Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Művészeti napközis tábor


Művészeti napközis tábor

2019. július 08 – 12.

 
Immár tizenegyedik alkalommal várunk Téged is Monoron, a Vigadó Nonprofit Kft. által szervezett művészeti napközis táborba. Minden nap 8:00-16:30-ig más és más programokkal várjuk a jelentkezőket. A résztvevők számára tízórait és meleg ebédet biztosítunk.

 

Foglalkozások szakemberek vezetésével:
-          néptánc
-          moderntánc
-          kézműves foglalkozások
-          sportnap
-          autóbuszos kirándulás.

 

Jelentkezési korhatár: hét és tizenhat éves kor között. A tábor részvételi díja: 19.000 Ft (testvérnek 15.000 Ft), amely magába foglalja naponta a kétszeri étkezést, uszodabelépőt, a kirándulást és a foglalkozások eszközeinek árát. Jelentkezni a Vigadó Nonprofit Kft. irodájában személyesen lehetséges június 14-ig.

A táborra jelentkezési lap letölthető honlapunkról, az alábbi linkre kattintva: MŰVÉSZETI NAPKÖZIS TÁBOR.

 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Művészeti napközis tábor
| Rendezvények

Művészeti napközis tábor

Idén sem maradhat el a Művelődési Házban szervezett napközis tábor! Várunk szeretettel 2019. július 8-12. között!

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Goran Filipec koncertje - 2011.12.09Városközpont átadás - 2012.12.16.Halász Judit Kezdődhet a mulatság Kolompos együttes koncertje - 2010.11.28.Mocsári Károly és a Szervánszky kvartett koncertje - 2010.12.17.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.