Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nagyi internet tanfolyam

| 17:00


Kedves Nagymamák, Nagypapák!

Önök is többször hívják unokáikat segíteni, ha valamit meg szeretnének nézni az Interneten? Bosszankodnak, azon, hogy nem tudják mit is jelent az, hogy további információ: www……hu? Érzik, hiányát annak, hogy külföldön lévő hozzátartozóikkal, más településen élő barátaikkal nem tudnak, gyorsan, ingyen levelet váltani, képet küldeni esetleg beszélgetni? Szeretnének önállóan vásárolni az internetről? Megnézni a menetrendet, vagy az orvos rendelési idejét? Új receptet letölteni, vagy csak információkat, pletykákat olvasni, esetleg hivatalos ügyeiket, sorban állás nélkül, otthonról intézni?

 

Akkor jöjjenek el hozzánk, teljesen kezdő, jellemzően nyugdíjasok számára szervezett internet használatot és levezést okító képzésünkre!

Kezdő tanfolyam: 5x2 óra, majd igény szerint a folytatható.
Tanfolyam díja: 7.000 Ft (700.- Ft/óra), melyet a jelentkezéskor kell befizetni.


Tanfolyam tervezett kezdete: március eleje. 
Helyszín: Vigadó Kulturális és Civil Központ I. emeleti számítógépes oktatóterme (Monor, Kossuth L. u. 65-67.)


Jelentkezni a helyszínen előre, a tanfolyami díj befizetésével lehetséges. További információt a 06-29/413-212 telefonszámon, vagy személyesen a helyszínen kérhetnek.


Várjuk Önt is szeretettel!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 17:00
Ügyfélszolgálatok a Vigadóban
| Hírek

Ügyfélszolgálatok a Vigadóban

Több szervezet, szolgáltató ügyfélfogadásának is helyet ad a Vigadó, melyek elérhetőségeit az alábbi oldalon olvashatják.

Alma kaland tavasszal
| Rendezvények

Alma kaland tavasszal

Az Alma Együttes koncertje a monori Vigadóban

képmozaikok

galéria megtekintése
Az ifjúság zenei nevelése - zongorakoncertSzüreti Sokadalom - 2009.10.03.Dunakeszi NÉGYEK plusz kiállítása - 2013.03. Magyar Kultúra Napja - 2013.01.19.Ünnepi megemlékezés - 2010.03.15.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.