Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Örök tél című film vetítése

| 17:00

Örök tél film vetítése - Megemlékezés a kommunizmus áldozatairól


2020. február 25-én megemlékezést szervezünk a Kommunista Diktatúra Áldozatainak Emléknapja alkalmából.A program a Vigadó Dísztermében 17 órától, a legjobb színésznőnek járó Emmy-díjas Gera Marina valamint Csányi Sándor főszereplésével az ÖRÖK TÉL című film ingyenesen látogatható vetítésével kezdődik.


Emlékbeszédet mond Darázsi Kálmán Monor város polgármestere; a vetítés után pedig fáklyás emlékmenet indul a Vigadó elől a Petőfi utcai „málenkij robotra” elhurcoltak emléktáblájához. Verset mond Hegyi Fanni, a József Attila Gimnázium tanulója, majd közös koszorúzás zárja a megemlékezést.


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 17:00
Felméri Péter estje
| Rendezvények

Felméri Péter estje

A majmok királya című előadással folytatódik a Dumaszínház Monoron!

Reitz János emlékkiállítása
| Rendezvények

Reitz János emlékkiállítása

A festőművész-fafaragó kiállítása február 28-ig látogatható.

képmozaikok

galéria megtekintése
Angyali üdvözlet 2014Betlehemes játék - 2010.12.18Államalapítás ünnepe - 2008.08.20.Suli-Sakk KupaMonorra is megérkezett a Mikulás - 2008.12.05.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.