Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ősztől újra ovis néptánc


Ősztől újra várjuk a kicsiket az óvodás néptánc foglalkozásra!

  

Szabados Zsuzsanna szeretettel várja az óvodás korú érdeklődőket, hogy együtt játékos formában ismerkedhessenek meg a magyar néptánc elemeivel. A néptánc mindent átfogó, összetett fejlesztősorként hat a kicsi gyerekekre, ezáltal fejleszti a ritmusérzéket, a figyelmet és az emlékezetet.

A foglalkozásra kéthetente szerdán kerül majd sor. Az első alkalom szeptember 18-án lesz, az eddig megszokott módon a Művelődési Házban 17:30 órai kezdettel. A foglalkozás díja 1000 Ft/alkalom.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Idősek világnapja
| Rendezvények

Idősek világnapja

„Hol van az a nyár” című műsorral szépkorúak köszöntése a Művelődési Házban.

Müller Péter előadása - ELMARAD
| Rendezvények

Müller Péter előadása - ELMARAD

A meghirdetett előadás betegség miatt elmarad!

képmozaikok

galéria megtekintése
Húsvéti kaland Nyulcsi JulcsivalOperett gála Oszvald Marikával és az Operett Voices társulattal - 2013.12.06.Pleszkán emlékkoncert - 2012.03.30.Balázs Pali Zenés Randevú forgatás - 2012.10.16-18.Szüreti bál - 2010.10.02.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.