Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Városi séta Monoron


Játékos sétára hívjuk az érdeklődő felnőtteket és diákokat, melynek során monori emlékműveket és köztereket érintve ismerhetik meg jobban városunkat! Összeállítottunk egy kérdőívet, mellyel igyekszünk tartalmasabbá tenni a napi sétákat és egyben az online oktatást is segítjük. A feladatsor papír alapon is letölthető és nyomtatható, vagy akár mobiltelefonon, online kérdőív formájában is visszaküldhető. A hibátlan válaszokat adók között értékes könyvutalványokat sorsolunk ki!

A visszaküldés határideje 2021. április 9. Kérjük, hogy a határidőig dobják be a Vigadó Kulturális és Civil Központ kapualjában (Monor, Kossuth L. u. 65-67.) található postaládába a papír alapú kérdőíveket, vagy töltsék ki online módon!


Jó szórakozást, és a járványügyi szabályok betartása mellett kellemes sétát kívánunk Monoron!


PAPÍR ALAPÚ LETÖLHETŐ KÉRDŐÍV


ONLINE KÉRDŐÍV
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

Kerekezz Körbe Monoron
| Rendezvények

Kerekezz Körbe Monoron

A tavasz beköszöntével megérkezett a szabadtéri sportolásra is alkalmas időjárás, arra invitálunk mindenkit, hogy pattanjon kerékpárra!

képmozaikok

galéria megtekintése
Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Pest Megyei Magyar Kultúra Napja - 2010.01.22.Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Zenés kabaré - 2009.10.16.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.