Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vesztergám Miklós könyvbemutatója

Ismét városunkba látogat Vesztergám Miklós, aki ezúttal könyvbemutatót tart a Vigadóban február 21-én.

Legutóbb néhány évvel ezelőtt, a Borvidékek Hétvégéjén találkozhattak vele, akkor tárogatójátékával örvendeztette meg a zenekedvelőket. Ezúttal a közelmúltban megjelent könyvével, a Második lépcsőfok a szakrális királysághoz című művel ismerkedhetnek meg. A szerző a könyvben a szakrális királyság küldetését, feladatát igyekszik megfejteni és bemutatni az olvasóknak. Szeretettel várjuk a téma iránt érdeklődőket február 21-én 17 órától!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Vesztergám Miklós könyvbemutatója
| Rendezvények

Vesztergám Miklós könyvbemutatója

Megemlékezés Wittner Máriával
| Rendezvények

Megemlékezés Wittner Máriával

A kommunista diktatúra áldozataira emlékezünk

képmozaikok

galéria megtekintése
Húsvéti kézműves és Mese Mátyás királyról - 2009.04.08.Városi karácsonyPest Megyei Böjte Csaba előadása - 2012.03.26Ünnepi megemlékezés - 2010.03.15.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.