Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Összesen archivált eseményekkel együtt, 521db esemény található. dátum szerint
Tájékoztatás
| Hírek

Tájékoztatás

A Kormány 27/2021. (I. 29.) rendelete értelmében március 1-ig érvényben maradnak a Vigadó Nonprofit Kft. működését is meghatározó korlátozó intézkedések.

Kreatív Műhely - Kiszebáb égetés
| Hírek

Kreatív Műhely - Kiszebáb égetés

Kiszebáb égetéssel búcsúztattuk a farsangot

OTP SZÉP Kártya
Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Nyilatkozat
Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

képmozaikok

galéria megtekintése
Adventi gyertyagyújtás - 2011.11.27.Keresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2011.06.05.Adventi gyertyagyújtások - 2012.12.Operett gála Oszvald Marikával és az Operett Voices társulattal - 2013.12.06.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.