Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

A Vigadó sem fogad ügyfeleket


FRISSÍTVE 2020. 04. 01.

Magyarország Kormánya által hozott intézkedéseknek elege téve átmenetileg a Vigadó Kulturális és Civil Központ korlátozottan működik, ügyfeleket személyesen nem fogad, telefonos egyeztetés 8-16 óra között lehetséges; a Művelődési Ház pedig bezár! Kivételt képeznek ez alól az esküvői polgári szertartások.


ESKÜVŐI SZERTARTÁS
A veszélyhelyzet ideje alatt, az anyakönyvvezetőn keresztül bejelentkezett esküvői polgári szertartások - további korlátozó rendelkezések életbe lépéséig - a Vigadóban megrendezésre kerülnek. Az épületbe a szertartások vendégei a ceremónia megkezdése előtt fél órával tudnak érkezni. A hozzánk látogatók védelme érdekében minden szertartás helyszíne a Vigadó 200 fős Díszterme, ahol a vendégek kellő távolságra foglalnak helyet egymástól.

A szertartásokat a veszélyhelyzetre tekintettel maximum 15 fő részvételével szervezzük, így
vendégként kizárólag a szűken vett családtagok vehetnek részt. Ennek megfelelően a fizetendő terembérleti díj a 18 fős kisteremre vonatkozó összeg, bruttó 6.350.- forint; melyet előzetes, telefonos egyeztetés után (06-30/329-50-54) átutalással van lehetőségük rendezni a Vigadó Nonprofit Kft. 11742056-20054441 bankszámlaszámára történő befizetéssel.

Kérjük, ha betegnek érzik magukat - köhögéssel, orrfolyással küzdenek, influenzaszerű tüneteket produkálnak -, vagy hasonló, akár kezelést sem igénylő betegségen estek át az elmúlt két hétben; ne látogassanak el az esküvői szertartásra!    


RENDEZVÉNYEK
Nagyobb létszámú márciusi-áprilisi, beltéri eseményeinket lemondtuk, vagy későbbi dátumra való átszervezésüket megkezdtük.
Kiscsoportos és heti rendszeres foglalkozásainkat szintén lemondtuk.  


BELÉPŐJEGYEK VISSZAVÁLTÁSA
A különleges helyzetre tekintettel a pénztárunkban vásárolt belépőjegyek visszaváltására a veszélyhelyzet megszüntetése után - jelenleg bizonytalan időponttól - kerülhet csak sor! Köszönjük megértésüket! 


ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK A VIGADÓBAN
Kérjük, hogy a Vigadóban működő ügyfélszolgálatok esetén azok központi elérhetőségein érdeklődjenek! A monori érintettségű közérdekű, naprakész információk, ügyfélfogadási változások, nyitvatartások az alábbi linken olvashatóak: LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Vitéz Anna
| Hírek

Vitéz Anna

Véget ért "Szeretem Monoron..." című irodalmi alkotói pályázatunk, melynek beküldött műveit alkotónként mutatjuk meg az érdeklődőknek!

Petrik Sándor
| Hírek

Petrik Sándor

Véget ért "Szeretem Monoron..." című irodalmi alkotói pályázatunk, melynek beküldött műveit alkotónként mutatjuk meg az érdeklődőknek!

képmozaikok

galéria megtekintése
Dr. Papp Lajos előadása az advent jegyében - 2013.12.13.Kolompos zenekar mesejátéka és tökfaragás - 2013.10.24.Helytörténeti előadássorozat - Gulyás László előadása - 2009.02.10.Képzőművészeti napközis tábor - 2013.07.8-12.Kistérségi Népzenei - és Néptánc Találkozó - 2009.09.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.